Program artistic

- 9460 vizualizari
Program artistic

"Entertaiment"-ul include aproape totul de la alegerea muzicii pentru ceremonie, a Dj-ului, a Mc-ului, a formatiilor, a solistilor, a dansatorilor, a scenetelor la un posibil foc de artificii pana la momentul final cand mirii vor  parasi receptia ca sot si sotie.

 
Muzica reprezinta "coloana sonora" a nuntii voastre si trebuie sa fie bine aleasa. Gandeste-te la momentele importante ale acestei zile, cand muzica trebuie sa fie adecvata: de exemplu atunci cand pasiti pe covorul rosu catre altar marsul nuptial interpretat live de o orchestra simfonica; pe parcursul ceremoniei  religioase   muzica de cor; la receptie pe parcursul cocktail-ului  atmosfera poate fi intretinuta de un cvartet de coarde ;  in timpul mesei  muzica trebuie sa fie relaxanta.

 
“ Ceremonii La Superlativ” iti pune la dispozitie cei mai cunoscuti artisti din toate genurile  muzicale (muzica de petrecere, muzica populara, manele, muzica usoara, muzica latino, etno) din tara sau din strainatate, dar si DJ sau MC astfel incat evenimentul dumneavostra se fie unul la "superlativ".


Muzica nu este singurul mod de a-ti intretine invitatii la petrecere. Aveti posibilitatea de a alege un Master of Ceremonies. Puteti sa atrageti atentia oaspetilor prezentandu-le diverse momente comice, jucate de actori profesionisti, sau aducand in fata lor perechi de dansatori profesionisti. Totul depinde de doza de entertaiment pe care doriti sa o oferiti .

Galerie Foto

Click to share thisClick to share this