Buchete

- 10557 vizualizari
Buchete

Pentru fiecare nunta, florile joaca un rol extrem de important. Florile aduc prospetime si o noua dimensiune decorului de nunta. In functie de destinatia pe care o vor avea in alcatuirea ambientului ideal pentru nunta, aranjamentele florale trebuie alese cu grija!

Pentru ca nimic altceva nu reda mai clar atmosfera romantica decat florile, atat lacasul in care se tine ceremonia religioasa cat si locul in care se va desfasura receptia trebuie impodobite cu diverse aranjamente florale. Posibilitatile sunt multiple: de la cosuri incarcate cu flori de sezon, la ghirlande incadrand ringul de dans, la aranjamente dispuse pe stative speciale din fier forjat pentru a crea un efect viuzual puternic, arcade, aranjamente de masa precum si flori strecurate in cadrul aranjamentelor de scaun. Micute coronite pot impodobi masina mirilor pentru a o deosebi de toate celelalte masini din convoiul nuptial.

Domnisoarele de onoare pot purta fie coronite, fie mici buchetele, fie bratari.

Buchetul Miresei reprezinta una din cele mai vechi traditii de nunta.In vremuri demult apuse mireasa purta plante si flori pentru a o apara de spiritele rele (la fel cum usturoiul apara de vampiri).

In epoca victoriana s-a inventat un dictionar cu semnificatia fiecarei flori. De atunci, obiceiul mireselor de a purta buchete albe (albul reprezinta puritatea, fidelitatea) si incercarea de a transmite norocul si fericirea prin aruncarea buchetului.

Galerie Foto

Click to share thisClick to share this