Horoscopul casatoriei

- 7836 vizualizari
Horoscopul casatoriei

Casatoriile în zodia BERBEC-ului (21 martie - 20 aprilie)Casatoria voastra va fi minunata si pasionala, deoarece face parte din caracterul vostru sa luati initiativa în toate domeniile. Pentru aceia care au decis sa-si uneasca destinele în aceasta perioada se prevede o casnicie sincera, bazata pe fidelitate si iubire.

 
Casatoriile în zodia TAUR -ului (21 aprilie - 20 mai)
Entuziasmul vostru este evident. Sunt atat de multe lucrurile pe care vreti sa la faceti si, mai ales, cele pe care aveti posibilitatea de a le realiza gratie caracterului vostru puternic si hotarat. Partenerul va gasi în voi siguranta si curaj. Aveti însa grija sa nu va neglijati prietenii si serviciul.
 
 
Casatoriile în zodia GEMENI-lor (21 mai - 21 iunie)
Daca vreti sa ajungeti la rezultatele pe care vi le doriti în casnicia voastra trebuie sa dati dovada de rabdare cel putin pentru început. Dar gratie bunului vostru simt veti gasi punctul de echilibru si usile vi se vor deschide în fata.
 
 
Casatoriile în zodia RAC -ului (22 iunie - 22 iulie)
Datorita simpatiei voastre reusiti sa obtineti toata dragostea, întelegerea si sprijinul celor din jur . Aveti o casnicie care abunda de afectivitate si romantism. Momentele fericite se tin lant.
 
 
Casatoriile în zodia LEU-ului (23 iulie - 23 august)
Comportamentul vostru bazat pe încapatânare tinde sa creeze oarece probleme în cuplu. Folositi-va mereu autocontrolul si sinceritatea, mai ales cu partenerul vostru care reuseste sa va suporte în momentele dificile.
 
 
Casatoriile în zodia FECIOAREI (24 august - 22 septembrie)
Putine dificultati la început, dar dupa aceea casatoria voastra va gasi drumul corect. Armonia îsi va gasi locul în familia voastra daca veti învata sa va eliberati mintea de gandurile negative inutile.
 
 
Casatoriile în zodia BALANTEI (23 septembrie - 22 octombrie)
Firea voastra atat de echilibrata va va ajuta sa înfruntati micile dificultati iminente la începutul fiecarei casnicii. Dupa câteva luni de casatorie poate veni o perioada în care va fi oportun sa va serviti de logica si reflectie.
 
 
Casatoriile în zodia SCORPION-ului (23 octombrie - 22 noiembrie)
Sunteti cam agitat … ar trebui sa va relaxati putin, mai ales datorita faptului ca partenerul vostru are nevoie sa se relaxeze. Ascultati sfaturile prietenilor apropiati. Concentrati-va asupra planurilor viitoare si asupra persoanei iubite.
 
 
Casatoriile în zodia SAGETATOR -ului (23 noiembrie - 21 decembrie)
Sunteti un cuplu bine consolidat deoarece reusiti mereu sa gasiti modalitatea de a nu va enerva, gratie simpatiei si spiritului vostru de intiativa. Forma fizica excelenta si energia ambilor soti este evidenta.
Click to share thisClick to share this