Decoratiuni

- 15516 vizualizari
Decoratiuni

Eleganta, stil si rafinament. Aceasta este eticheta pe care o va purta cea mai importanta zi a vietii tale. Aceasta este eticheta pe care noi o vom pune pe sarbatoarea nuntii tale. Inchipuie-ti un peisaj feeric, de basm, in care voi doi sunteti in centrul atentiei - printesa si printul. Astfel va arata nunta voastra. Pentru ca noi stim cum sa va transformam visele in realitate.


Indiferent de alegerea facuta, astfel de detalii conteaza in orice locatie. In acest sens va puteti sfatui cu decoratorii agentiei noastre si sa descoperiti si sa alegeti impreuna maniera in care se va desfasura receptia si stilul potrivit personalitatii Dumneavoastra.

 
"Fustele" de mese sunt obligatoriu din acelasi material si aceeasi culoare cu cea a husei de scaun. Daca fetele de mese pe care restaurantul le pune la dispozitie "sufera" de mici defecte poate fi asezate transversal aceleasi esarfe care imbraca scaunele. Masa la care stau mirii impreuna cu nasii si parintii trebuie ornata insa, diferit fata de mesele invitatilor.

 
Husele de scaun sunt drapate si curg in falduri line acoperind integral scaunul si picioarele acestuia. Esarfele din materiale fine si disponibile in diverse nuante pot imbraca tot spatarul scaunului, legate la spate intr-un trandafir delicat sau se pot lega partial si prinse intr-o parte. De asemenea, mici buchete din flori naturale se pot atasa acestor esarfe.

Galerie Foto

Click to share thisClick to share this