Transport (limousine, masini de epoca, rent a car)

- 10581 vizualizari
Transport (limousine, masini de epoca, rent a car)

Mireasa unei nunti moderne si pline de fast va fi transportata catre Biserica  in care se tine ceremonia religioasa de o limuzina.  Astfel de limuzine sunt disponibile de inchiriat si ofera tot spatiul si confortul de care are nevoie o femeie  in ziua nuntii sale. Limuzinele Hummer, alb au 11  locuri, cu sofer, tapiterie din piele, aer conditionat, bar, telefon sau televizor.
 
In drumul spre restaurant mirii au parte de un moment de liniste, de  intimitate si relaxare garantat de geamul despartitor si sampania la gheata.

Unei nunti ce se inspira din trecut, cu un aer retro sau princiar sunt potrivite masinile de epoca decapotabile cu 4 locuri. Agentia  noatra  detine mai multe masini de epoca : Ford A, an 1929, culoare verde, cabrio; Chevrolet an 1928, culoare alb, cabrio; Ford Road Star an 1928, culoare negru, cabrio; Ford T  an 1914, culoare negru, cabrio.
 
Mirii vor pasi pe un covor rosu, vor fi insoti de un sofer imbracat adecvat anilor 1900. In orice varianta imaginea unui cuplu  transportat intr-o masina deosebita si urmat de un mic convoi al invitatilor este de mare efect.

Pentru a deosebi masina in care sunt transportati mirii, dar si pentru a intregi atmosfera de nunta, aceasta se poate decora cu mici aranjamente florale montate pe capota sau niste coronite  pentru oglinzi din care sa fluture panglici delicate.

Galerie Foto

Click to share thisClick to share this